لینکلن، نبراسکا (KOLN) – در سه سال گذشته، گزارشها از اداره پلیس لینکلن و دفتر کلانتری شهرستان لنکاستر نشان میدهد که مردم این منطقه میلیونها دلار از طریق کلاهبرداریهای مرتبط با ارزهای دیجیتال از دست دادهاند. این کلاهبرداریها در سال ۲۰۲۰ به اوج خود رسید و از آن زمان اداره کلانتری لنکاستر ۱۸ پرونده مرتبط با این موضوع را بررسی کرده که مجموع خسارات آن به ۱۵۶,۰۰۰ دلار میرسد.
بن هچین، سردستیار کلانتری لنکاستر، با ابراز نگرانی گفت: \”این موضوع بسیار ناراحتکننده است.\” او ادامه داد: \”توصیف این وضعیت برای قربانیان دشوار است و واکنش آنها در واقع حس devastation است.\” همچنین، اداره پلیس لینکلن اعلام کرده که در پنج سال گذشته ضررهای مربوط به این کلاهبرداریها به بیش از یک میلیون دلار رسیده و بالاترین آن به ۱.۵ میلیون دلار میرسد.
سرگرد استیون ویز از اداره پلیس لینکلن افزود: \”اگرچه نمیخواهم به آنها اعتبار دهم، اما آنها در مهندسی اجتماعی بسیار ماهر هستند.\” او توضیح داد که کلاهبرداران توانستهاند گفتوگو را آغاز کرده و اطلاعاتی از قربانیان بگیرند که بعدا برای فریب آنها مورد استفاده قرار میگیرد.
اداره پلیس لینکلن همچنین خاطرنشان کرد که ضررهای ناشی از این نوع کلاهبرداریها سال به سال ثابت مانده و روشهای کلاهبرداری به طور پیوسته پیچیدهتر میشود. سرگرد ویز اظهار کرد که یکی از این روشها کلاهبرداریهای عاشقانه و پیامهای اجتماعی هستند که حاوی ادعاهای بسیار دقتنظرانه نظیر \”ما قبلاً همدیگر را ملاقات کردهایم\” میباشند. کلاهبرداران به دنبال این هستند که قربانیان را در تماس نگه دارند و آنها را در فرآیند برداشت وجوه راهنمایی کنند.
بانکها و موسسات مالی محلی در لینکلن نیز در حال شناسایی این نوع کلاهبرداریها هستند و کارکنان خود را برای تشخیص پرچمهای قرمز در طول تراکنشها آموزش دادهاند. آنگی شریئر، مسئول یکی از بانکها، گفت: \”صندوقداران ما برای شناسایی برخی از این پرچمهای قرمز آموزش دیدهاند.\”
اگر شما هم قربانی چنین کلاهبرداریهایی شدهاید، خوب است بدانید که هرچند بازگشت پول نادر است، اما با گفتوگو درباره تجربه خود میتوانید به جلوگیری از کلاهبرداریهای آینده کمک کنید.
در سالهای اخیر، آگاهی مردم نسبت به کلاهبرداریهای مرتبط با ارزهای دیجیتال افزایش یافته است، اما هنوز نیازمند تلاشهای بیشتری از سوی افراد، نهادهای قانونی و بانکها برای کاهش این نوع کلاهبرداریها هستیم. دولت و مسئولین باید با اتخاذ تدابیر حفاظتی و آموزشی، این خطر را مدیریت کرده و از قشر آسیبپذیر جامعه در برابر چالشهای جدید محافظت کنند.
کلاهبرداریهای مرتبط با ارزهای دیجیتال نه تنها خسارت مالی بزرگی به قربانیان وارد میکند، بلکه بار عاطفی و روانی سنگینی نیز به همراه دارد. بنابراین، افراد باید برای شناسایی نشانههای خطر و داشتن آگاهی در برابر این نوع کلاهبرداریها آماده باشند و در صورت بروز مشکل، از کمکهای پلیس و مشاورههای مالی بهرهمند شوند.